Home Shëndeti Çfarë nuk duhet të hani para gjumit?

Çfarë nuk duhet të hani para gjumit?

Shpesh mund të na ndodh që nuk na zë gjumi, dhe rrotullohemi sa në një krah – sa në tjetrin pasi nuk ndihemi rehat për shkak të tik-takeve të orës së dhomës.

Kjo ndodh pasi mund të jeni ushqyer jo mirë para gjumit, transmeton Klan Kosova

Nëse dëshironi që të keni një gjumë të qetë është e rëndësishme që të shmangni këto ushqime:

Çokollatën

Ushqimet pikante

Kafen

Pijet alkoolike

Fast food

Mishin e kuq

Loading...