Home Shëndeti Një mënyrë e thjeshtë për ta hequr erën e keqe të gojës

Një mënyrë e thjeshtë për ta hequr erën e keqe të gojës

Era e gojës bëhet e padurueshme për veten por edhe për personat e tjerë që na rrethojnë. Për të shmangur erën e keqe të gojës, kur ajo vjen nga goja, jo nga stomaku, më poshtë po ju propozojmë një mënyrë të thjeshtë, në kushtet e shtëpisë.

Në 30 ml ujë të vakët shtoni 1/2 lugë mjaltë dhe 1/2 lugë kanellë. Përziejeni mirë dhe bëni shpëlarje të gojës çdo mëngjes. Pas më pak se një jave do të vini re ndryshimin. Për të pakësuar gurëzat dhe kavitetet, bëni larje të gojës me vaj kokosi 2 herë në ditë (gargarë).

Loading...