Home Argëtim Shikoni si reagojnë gjakovarët, kur një fëmijë u kërkon t’ia ndezin cigaren...

Shikoni si reagojnë gjakovarët, kur një fëmijë u kërkon t’ia ndezin cigaren (VIDEO)

Kohë më parë përmes një eksperimenti social janë testuar qytetarët e Gjakovës, së si do të reagojnë kur një fëmijë u afrohet atyre dhe u kërkon që t”ia ndezin cigaren.

Se si kanë reaguar qytetarët lidhur me kërkesën e vogëlushit, ju ftojmë të shikoni videon e postuar më poshtë.

Loading...