Home Argëtim VIDEO: “Fantazmat” e etura për gjak pushtojnë Kilin

VIDEO: “Fantazmat” e etura për gjak pushtojnë Kilin

Qindra persona të veshur si fantazma dhe të etur për gjak, ecën nëpër rrugët e kryeqytetit të Kilit Santiago të shtunën, gjatë përvjetorit të 10-të të aktivitetit “Walk Zombie”.

Aktiviteti është frymëzuar nga emisioni televiziv amerikan ‘The Ëalking Dead’ dhe organizohet dy javë para festës Halloween.

“Të vdekurit” në këmbë u mblodhën në një shesh qendror para se të dilnin nëpër qytet me një shumëllojshmëri të kostumesh të frikshme.

Organizatori i saj Victor Fuentes tha se “Walk Zombie” kishte për qëllim të inkurajonte njerëzit që të argëtohen.

Loading...