Home Bota Breshër i madh dhe vërshime apokaliptike në Inho të Dagestanit (VIDEO+FOTO)

Breshër i madh dhe vërshime apokaliptike në Inho të Dagestanit (VIDEO+FOTO)

Një breshër i madh ka shkaktuar vrshime të papritura dhe të jashtëzakonshme në Inho të Dagestanit.

Dagestani është njësi federale (republikë) në Federatën Ruse dhe ndodhet në veri të Kaukazit. Kryeqyteti i Republikës së Dagestanit është Mahaçkala.

Me një popullsi prej 2.910.249 banorë, Dagestani është një vend me diversitet etnik dhe fetar. Rusët përbëjnë vetëm 13.6% të popullsisë, kurse etnitetet shumicë janë avarët, darginët, kumykët, lezgianët, laksit, azerbajxhanasit, tabasaranët dhe çeçenët.

Loading...
Previous articleJa rrëfimi i komandant Sokolit për 9 Majin në Lagjen e Trimave në Kumanovë: Kush ishin organizatorët?!
Next articleNjë tjetër talent shqiptar lë Zvicrën për Kosovën!