Home Lifestyle Gjermani/Një pëllumb e shpëton shoferin nga gjoba

Gjermani/Një pëllumb e shpëton shoferin nga gjoba

Një shofer në Gjermani po e drejtonte makinën me 54 km/orë, në një vend ku shpejtësia e lejuar ishte 30 km/orë. Për këtë, ai do të ishte dënuar me 105 euro gjobë.

Por shoferin fatlum e shpëtoi një pëllumb i bardhë, që fluturoi përpara kamerës duke mbuluar pikërisht fytyrën dhe identitetin e shoferit.

Po ashtu, reflektimi i targës bëri që të mos duken numrat. Top Channel

Loading...