Home Argëtim Modelja në hall të madh: S’më do njeri se jam shumë e...

Modelja në hall të madh: S’më do njeri se jam shumë e bukur

Jenna Thompson, nënë e dy fëmijëve, i bëri deklaratat në programin ‘This Morning’. Thompson është ndarë me partnerin e saj dy vite më parë dhe shpjegon se takimet me burra të tjerë kanë qenë pak a shumë një “katastrofë”.

Ajo shpjegoi duke folur me moderatorët e emisionit:

“Mendoj se djemtë e mirë intimidohen nga unë. Zakonisht tërheq meshkujt që e kanë mendjen vetëm tek një gjë. Njerëz që mendojnë se do shkojnë me mua përkohësisht. Asnjë nuk më sheh për ndonjë lidhje serioze.”

Loading...