Home Bota Video: Provat e aviacionit rus për paradën e Fitores

Video: Provat e aviacionit rus për paradën e Fitores

Me sa duket rusët janë kampionë për paradat ushtarake teksa videot e provave për paradën e sotme të Ditës së Fitores tregojnë akrobaci dhe koordinime të pabesueshme.

Sot në ora 10 në Sheshin e Kuq kuadratet e këmbësorisë nisën marshimin në kalldrëm duke treguar armatatimet e fundit.

Ndërsa në paradën ajrore morën pjesë 74 avionë e helikopterë që u ngritën nga nëntë aerodrome rreth Moskës.

Loading...