Home Aktualitet PARALAJMËRIMET E “EL CHEKAS”, SHTOHEN MASAT E SIGURISË PËR VALDET ZEKAJN, SAMI...

PARALAJMËRIMET E “EL CHEKAS”, SHTOHEN MASAT E SIGURISË PËR VALDET ZEKAJN, SAMI UKSHININ DHE SHEFQET KALLAÇIN NË SHUTKË

Paralajmërimet e publikuesit të bombave të fundit “El Cheka” se tre nga të bur*gosurit e grupit të Kumanovës rrez*ikohen në bu*rg, ka ndezur alarmin në bur*gun e Shutkës ku janë shtuar dukshëm masat e sigurisë. Këto masa mësohet se janë rritur si në hapësirat ku ndodhen Valdet Zekaj, Sami Ukshini dhe Shefqet KallaçI, ashtu edhe në gjithë repartin ku janë vendosur të parabur*gosurit për të cilët “El Cheka” thotë se e kanë furnizuar me përmbajtje nga bisedat e përgjuara. Edhe pse nuk e lidh drejtpërdrejt me këtë kërc*ënim, drejtori i bu*rgut të Shutkës, Gjoko Kotevski konfirmon për mediat në gjuhën maqedonase se janë rritur masat e sigurisë në këtë bu*rg dhe thotë se janë shtuar edhe kontrollet nëpër qeli.

Gjoko Kotevski, drejtor i bur*gut të Shutkës
“E pash deklaratën në lidhje me atë se ju përgatitet diçka këtyre personave që ndodhen në parab*urgim në bur*gun het*ues të Shutkës. Informacione për një gjë të tillë ne nuk kemi dhe as nuk ka ndonjë kërc*ënim që i drejtohet bur*gut. Në përputhje me rekomandimet e fundit të drejtorisë për ekz*ekutimin e sanksioneve dhe rekomandimet për ngritjen e nivelit të sigurisë pas ngjarjeve të fundit me ish ministrat Spiro Ristovski dhe Mile Janakievski, janë marrë masa për rritjen e sigurisë në bu*rg. Është bërë plan për shëtitje dhe kanë ndryshuar protokollet dhe procedurat. Kjo nënkupton se në shëtitje dalin persona të parab*urgosur vetëm nga e njëjta dhomë dhe nuk përzihen me dhomat e tjera, si dhe janë nën mbikëqyrje të policit”

Kotevski ka thënë se gjatë ditës së djeshme sektori për siguri ka kryer kontrolle në dhoma dhe në qarkun e shëtitoreve, ndërsa është rritur edhe numri i gardianëve dhe personave udhëheqës. Drejtori i bur*gut të Shutkës thotë se mundësia për t’u ndodhur diçka personave të apostrofuar është ulur në minimum. Personi i prezentuar me nofkën El Cheka, i cili tani e disa javë në vazhdimësi publikon përmbajtje nga bisedat e përgjuara ku kryesisht dëgjohen zyrtarët më të lartë të BDI-së, në një nga postimet e fundit paralajmëroi kryeministrin Zoran Zaev se dikush përgatit vra*sjen e tre të bur*gosurve nga rasti i Kumanovës në hapësirat e qendrës së parab*urgimit në Shutkë. Arben Zeqiri /SHENJA/

Loading...
Previous articleSpiegel: Demokracia në krizë, Rama kërkon të rrëzojë Presidentin
Next articleHillary Clinton në zi, humb njeriun e shtrenjtë