Home Argëtim Sekretet e Portokallisë (VIDEO)

Sekretet e Portokallisë (VIDEO)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Albana (Kuli dhe Matilda)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Flori, Irgen, Xhemi (Policët)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Rezi (Betimi)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Ledio, Marini (Të paekspozuarit)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Katërshja (Leneshat)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Renada (Xhirime në zyrë)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Erditi (Doktori)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Gazi (Ylvi Bakerri)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Lendis (Ketri)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Delinda (Kuli dhe Matilda)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Albana flet për Ledion si koleg

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Alex Seitaj (Vezirja)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Salsano (Dy prezantime)

Sekretet e Portokallisë,14 Korrik 2019 – Bestytnitë Fiksimet e Renadës

Loading...