Home Kuriozitete Harron në tren violinën 310 vjeçare me vlerë 320 mijë dollarë, por...

Harron në tren violinën 310 vjeçare me vlerë 320 mijë dollarë, por fatmirësisht ia kthejnë

Një violinë antike me vlerë më shumë se 320,000 dollarë, e harruar në një tren në Londër u kthye te pronari i saj, muzikanti britanik Stephen Morris, njoftoi ‘Sky News’.

Muzikanti hipi në një tren në Londër më 22 tetor dhe e vendosni instrumentin në raftin e bagazheve që ndodhet sipër sediljeve. Ai la aksidentalisht violinën në tren kur zbriti në ndalesën e tij.

Në ‘Twitterin’ e tij, Morris, më pas se e kishte gjetur instrumentin e çmuar muzikor.

Morris më parë kishte kërkuar nga mediat në Mbretërinë e Bashkuar ndihmë për gjetjen e një violine. Instrumenti është bërë në 1709 nga David Tecchler.

Pasi humbi violinën, Morris, pohoi se ishte shumë i mërzitur nga humbja dhe po e luante përkohësisht instrumentin, duke shpresuar t’ia linte atë ndonjë muzikanti tjetër.

Loading...