Home Shëndeti Studimi: Çfarë lidhje ka seksi me gurët në veshka?

Studimi: Çfarë lidhje ka seksi me gurët në veshka?

Seksi dhe gurët në veshka mund të mos duket se kanë të bëjnë me njëri-tjetrin, por në fakt, sipas hulumtimeve, ato kanë.

Por si mund të lidhen ato? Përgjigja jepet nga një studim i kryer nga studiuesit në Turqi. Sipas studimit, nëse keni gurë në veshka, seksi i shpeshtë mund t’ju ​​ndihmojë të heqni natyrshëm! Sipas ekspertëve, aktiviteti fizik është vërejtur për të lehtësuar heqjen natyrale të një guri në veshkë. Kështu, studiuesit nga Turqia vendosën të eksplorojnë nëse seksi si një formë alternative e “ushtrimit” mund t’i shërbejë këtij qëllimi.

E megjithatë gjetjet ishin mbresëlënëse pasi 26 nga 31 pjesëmarrësit e grupit seksi në hulumtim automatikisht larguan një gur nga veshkat e tyre, domethënë shkalla e suksesit të këtij “trajtimi” arriti në 83.9%! l.k/abcnews.al 

Loading...